Mustikakook

Imehea maitsega mustikakook maitseb kogu perele. Kooki saab valmistada värsketest või külmutatud marjadest. Mustikad võib asendada ka näiteks punase sõstraga. Enne sööma hakkamist on soovitav lasta koogil jahtuda. Koostisosadest jätkub 2 koogi valmistamiseks.




KOOSTISAINED

1 pakk Vilma Juubeli tordipulbrit
150 grammi võid
600 grammi vanilje kohupiima
4 muna
2 tl vaniljesuhkrut
8 tl suhkrut
500 grammi mustikaid




VALMISTUSJUHEND

Koostisosadest jagub kahe koogi valmistamiseks, kui kasutada koogivormi, mille läbimõõt on 26-27 cm.

1. Näpi külma või kuubikud ja tordipulber ühtlaseks puruks.

2. Suru 2/3 tainapurust kahe koogivormi põhja.

3. Vahusta munad suhkrutega. Sega hulka kohupiim ja vala segu võrdselt kahe koogivormi põhjale.

4. Jaota kohupiimasegu peale mustikad.

5. Kõige peale raputa allesjäänud 1/3 tainapurust (jaotatuna 2-le koogivormile).

6. Küpseta koogid koos või järgemööda ahjus 170 kraadi juures 40-45 minutit.

Enne serveerimist lase koogil jahtuda.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop - 75 lehekülge


Suhtehoroskoobid


Aasta analüüs numeroloogia järgi


Käevõru: oonüks


Kaelakee: türkiis


Kaelakee


Disainkauss


Seinakell


Seinapilt lõuendil või kapal: tammepuu


Kaelakee: jäära tähtkuju


Kaelakee: roos, rist ja süda


Massaazhipulk: roosa kvarts

Seotud postitused